ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άμεσα εξελίξεις με Λέσκοτ!

Η περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ είναι το νέο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, με τα ενδεχόμενα πλέον, όσον αφορά το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, να είναι ορθάνοιχτα και το... διαζύγιο να ιδιαίτερα πιθανό!

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει επί της ουσίας σημαντικά (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) παράπονα για το κομμάτι της αποθεραπείας και της αποκατάστασής του και για τον λόγο αυτό μάλιστα πριν από περίπου 10 ημέρες, είχε ζητήσει να πάει στο Λονδίνο σε έναν ειδικό -δικό του- γιατρό και φυσικοθεραπευτή αποκατάστασης. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό από την ΑΕΚ, καθώς στην Ένωση είχαν απόλυτα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του και οτι όλα κυλούν βάσει του προγράμματος που είχε καταρτιστεί με τον Άγγλο γιατρό που του έκανε την επέμβαση.

Το γεγονός της δυσαρέσκειας αυτής που εκφράστηκε από τον ίδιο τον έμπειρο αμυντικό και διέρρευσε στα ΜΜΕ (σ.σ η αναφορά γίνεται στο GoalNews) προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης της ΑΕΚ και ερμηνεύεται ταυτόχρονα ως μία κίνηση που θέλει να φέρει ως αποτέλεσμα το... διαζύγιο. Και αυτό διότι, όπως προαναφέραμε, η κουβέντα και το αίτημα του Λέσκοτ για το θέμα της αποκατάστασής του είχε γίνει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα.

Είναι δεδομένο οτι αναμένονται άμεσα ουσιαστικά εξελίξεις με το κοινή συναίνεση διαζύγιο, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, να μοιάζει αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο ως η επιθυμητή λύση και για τις δύο πλευρές. Χωρίς αυτό, επαναλαμβάνουμε, να είναι σίγουρο... Εξού και το «όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»...

Εννοείται πως είναι πιθανό και το σενάριο μέσα από την διαδικασία διαλόγου, να βρεθεί ουσιαστικός κώδικας επικοινωνίας και να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υφίσταται. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεδομένα υπάρχει πρόβλημα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code