ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στραματσόνι σε Τελάντερ: "Παίξε και δείξε ό,τι μπορείς"

Είναι πραγματικότητα πως οι περισσότεροι είχαν ξεγράψει τον Ράσμους Τελάντερ, όμως εκείνος προσπαθεί να τους διαψεύσει και να επανακάμψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.


Η προσπάθεια του ενέχει μεγάλες δυσκολίες, αφού ταλαιπωρείται από μία χρόνια πάθηση (κοιλοποδία) που δεν μπορεί να θεραπευτεί. Παρόλα αυτά, ο Δανός έχει βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και απομένει να φανεί το αποτέλεσμα.

Ο Τελάντερ έχει αρκετές συνομιλίες με τον Στραματσόνι τις τελευταίες ημέρες στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με τον προπονητή να ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση και την ψυχολογία του. Ο Ιταλός ασχολήθηκε αρκετά με τον Δανό στόπερ και τον βοήθησε να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του.

Διότι, όσοι παρακολουθούσαν τον Τελάντερ, ισχυρίζονταν ότι το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, εκτός από τον τραυματισμό, ήταν και οι φοβίες που είχε αποκτήσει. Αυτό δεν ισχύει πλέον και ο 25χρονος αμυντικός μπαίνει κανονικά στις διεκδικήσεις της μπάλας στις προπονήσεις.

Να φανεί στο γήπεδο
Το ζητούμενο για τον Τελάντερ είναι να έχει παρόμοιες αντιδράσεις σε συνθήκες παιχνιδιού και θα δοκιμάσει αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο φιλικό (19/11) με την Καλλιθέα. Ώστε στο προσεχές χρονικό διάστημα, να χρησιμοποιηθεί και σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Στραματσόνι τόνισε στον Τελάντερ ότι δεν πρέπει να φοβάται και του επισήμανε ότι τον υπολογίζει και περιμένει να δείξει τις ικανότητες του. Από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή εξαρτάται η ενσωμάτωση του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και ο Ιταλός τον διαβεβαίωσε ότι εφόσον πάει καλά, θα πάρει την ευκαιρία του…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code