ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα διλήμματα Σκίμπε για την ενδεκάδα της Εθνικής

Η ώρα του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία πλησιάζει και ο Μίχαελ Σκίμπε καλείται μέχρι την Παρασκευή να καταλήξει στους παίκτες που θα παραταχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο τη νίκη που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, έστω κα μέσω μπαράζ.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα ξεκινήσει σίγουρα τον Καρνέζη στο τέρμα, τον Τοροσίδη δεξιό μπακ και αριστερό έναν εκ των Τζαβέλλα ή Σταφυλίδη, ενώ στόπερ θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.

Στον άξονα δεδομένη είναι η παρουσία του Σάμαρη, αλλά όχι και του Μανιάτη που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αν κριθεί ανέτοιμος, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Σταφυλίδης (που είχε παίξει σε αυτή τη θέση και στο παρελθόν), ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η προώθηση του Παπαδόπουλου στη μεσαία γραμμή και η αντικατάστασή του στο κέντρο της άμυνας από τον Οικονόμου.

Στην τριπλέτα πίσω από τον φορ σίγουροι είναι οι Μάνταλος και Φορτούνης, ενώ αν ο Μπακασέτας δεν κριθεί έτοιμος (προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό) ίσως τον αντικαταστήσει ο Καρέλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code