ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Νίκησε Πανσερραϊκό, κέρδισε Περέιρα-Τιαμ

Χάρη σε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με 3-0.

Οι ευχάριστες ειδήσεις ήταν το γκολ και η εμφάνιση του Περέιρα που αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και η καλή κατάσταση των Πέλκα και Τζάλμα που προερχόταν από τραυματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με τον Πανσερραϊκό να είναι ανώτερος χάρη και σε έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Δικέφαλο, τον Γιώργο Κάκκο.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 3΄ της αναμέτρησης με τον Τζάλμα και τον Μπρκιτς να μπερδεύονται αλλά ο Μαφουτά να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 12΄ ο Σέρβος γκολκίπερ του Δικεφάλου έκανε μεγάλη επέμβαση όταν εξ επαφής με προβολή ο Κάκκο απείλησε αλλά ο Μπρκιτς είπε «όχι» στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ για μισή ώρα δεν έκανε καμία καλή φάση αλλά από το 22΄ περίπου της αναμετρησης άρχισε να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ο Δικέφαλος σκόραρε στο 31΄. Μετά από εξαιρετική πάσα του Τσίμιροτ στον Μάτος, ο τελευταίος σέντραρε και ο Πέλκας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βλάνταν Ίβιτς πέρασε αρχικά τους Περέιρα, Μπισεσβαρ και Σάχοφ στις θέσεις των Κουλούρη, Κάνιας και Πέλκα ενώ στο 61΄ μπήκαν στο παιχνίδι οι Τιάμ, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Κίτσιου και Χαρίσης.

Ο Περέιρα δεν άργησε να δείξει για άλλη φορά την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και με εξαιρετική δική του ενέργεια και τελείωμα έκανε στο 54΄ το 2-0 για τους ασπρόμαυρους.

Ο ΠΑΟΚ τριπλασίασε τα τέρματα του στο 71΄ με τον Τιάμ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή από κοντά χάρη σε πολύ καλό γύρισμα του Στέλιου Κίτσιου.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Γιαννούλης (60′ Κοροβέσης), Τζαβέλλας (60′ Πούγγουρας), Βαρέλα (60′ Μαλεζάς), Μάτος (60′ Κίτσιου), Κάνιας (46′ Σάκχοφ), Τσίμιροτ (60′ Χαρισης), Πέλκας (46′ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (60′ Μυστακίδης), Κάμπος (60′ Τιάμ), Κουλούρης (46′ Περέιρα).

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Κάκκο, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσούτσης, Λάντο, Χατζηδημητρίου, Μαφούτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code