ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κορυφή η Ιρλανδία, σοκ στο 85’ για Ουαλία

Η Ιρλανδία κέρδισε με 1-0 την Αυστρία στη Βιέννη και πέρασε μόνη στην κορυφή του ομίλου με +2 από την Σερβία, η οποία έφυγε με βαθμό (1-1) από την Ουαλία χάρη σε γκολ του Μίτροβιτς στο 85’.


Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Ιρλανδία. Η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Αυστρίας και μετά από 4 αγώνες φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 48’ η Ιρλανδία «χτύπησε» στην κόντρα, ανοίγοντας το σκορ με τον ΜακΚλίν. Η Αυστρία δεν κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 4η θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Στην 2η θέση με -2 από την κορυφή βρίσκεται η Σερβία, η οποία απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Ουαλίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30’ με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος στο 84’ είχε δοκάρι για να «κλειδώσει» τη νίκη των «δράκων». Η Σερβία έμεινε «ζωντανή» και στο επόμενο λεπτό έφερε το σκορ στα ίσια με κεφαλιά του Μίτροβιτς. Στα αξιοσημείωτα πως ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σ' όλο το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία για την Ουαλία, που έπεσε στην 3η θέση με 6 βαθμούς. Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, Γεωργία και Μολδαβία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Τιφλίδα και παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις του γκρουπ.

Η βαθμολογία:

1. Ιρλανδία 10 (7-3)
2. Σερβία 8 (9-5)
3. Ουαλία 6 (8-4)
4. Αυστρία 4 (6-7)
5. Γεωργία 2 (3-5)
6. Μολδαβία 1 (2-11)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code