ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Κροατία, στο -2 η Ουκρανία

Με δύο γκολ του Μπρόζοβιτς η Κροατία κέρδισε με 2-0 την Ισλανδία και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου όντας στο +2 από την 2η Ουκρανία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας. Πρώτη
νίκη για Τουρκία, 2-0 το Κόσσοβο.

Η Κροατία πήρε το ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου με αντίπαλο την Ισλανδία. Η «Χρβάτσκα» κέρδισε με 2-0 τους «Νησιώτες» στο Ζάγκρεμπ και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα στο γκρουπ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπρόζοβιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (15’, 90+1’) με δυνατά σουτ έξω από την περιοχή. Οι Κροάτες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν νωρίτερα ένα δεύτερο γκολ, αν και η Ισλανδία είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Μπόβαρσον για να βρει δίχτυα.

Στα άσχημα για τους Κροάτες, η αποβολή του Πέρισιτς στο 90+3’, με τον παίκτη της Ίντερ να χάνει το κρίσιμο ματς με την Ουκρανία. Ο Μάρτιν Λέοβατς του ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο των γηπεδούχων.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ουκρανία πήρε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο, επικρατώντας με 1-0 της Φινλανδίας στην Οδησσό. Η ομάδα του Αντρί Σεφτσένκο πήρε τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Κράβετς (24’), ανεβαίνοντας στην 2η θέση με -2 από την κορυφή. Ο Ρόμπιν Λουντ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Στο 3ο παιχνίδι, η Τουρκία κέρδισε με 2-0 το Κόσσοβο στην Αττάλεια και πήρε την πρώτη της νίκη στο γκρουπ. Οι γηπεδούχοι κόλλησαν στο μηδέν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη επανάληψη πήραν τη νίκη με γκολ των Γιλμάζ (51’) και Σεν (55’). Στα αξιοσημείωτα πως οι Κοσσοβάροι που βρέθηκαν στο «Αντάλια Αρένα» φώναζαν υπέρ των Τούρκων!


Η βαθμολογία:

1. Κροατία 10 (10-1)
2. Ουκρανία 8 (7-3)
3. Ισλανδία 7 (6-5)
4. Τουρκία 5 (5-5)
5. Φινλανδία 1 (3-6)
6. Κόσοβο 1 (1-12)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code