ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Λέστερ, ανέβηκε 2η η Πόρτο

Η Λέστερ δεν λύγισε ούτε στην έδρα της Κοπεγχάγης και με το ισόπαλο 0-0 βρίσκεται μια «ανάσα» από την ιστορική πρόκριση στους «16». Στην 2η θέση η Πόρτο, 1-0 την Μπριζ στο «Ντραγκάο».


Μόνο ένας βαθμός χωρίζει την Λέστερ από την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Κοπεγχάγης και παρέμεινε στην κορυφή με 10 βαθμούς, όντας αήττητη και με μηδέν παθητικό μετά από 4 παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μην επιτρέποντας στην Κοπεγχάγη να απειλήσει σημαντικά την εστία του Σμάιχελ.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τους Δανούς ήρθε στο 70’ με τον Βέρμπιτς να αδυνατεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στον αντίποδα, η Λέστερ είχε δύο καλές στιγμές με Βάρντι και Μαχρέζ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο κέρδισε με 1-0 την Μπριζ στο «Ντραγκάο» και ανέβηκε στην 2η θέση με +2 από την Κοπεγχάγη.

Οι «δράκοι» ήταν πιο απειλητικοί και στο 37’ ο Σίλβα πέτυχε το νικητήριο γκολ με κεφαλιά, έχοντας σύμμαχο την τύχη, αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Τομάς Πίνα και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Μπουτέλ.

Βαθμολογία:

1. Λέστερ 10
2. Πόρτο 7
3. Κοπεγχάγη 5
4. Μπριζ 0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code