ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυνατό ματς ΗΡΑΚΛΗΣ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-1

Ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Μοιρασμένη η κατοχή , ελαφρώς περισσότερη αυτή της ομάδας των Χανίων .
Από την έναρξη κιόλας του αγώνα υπήρξαν συνθήματα κατά της ΠΑΕ. Όσον αφορά τον αγώνα δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις . Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήρθε στο 22’ λεπτό από τον Monteiro . Ωστόσο,
Λίγα λεπτά αργότερα , συγκεκριμένα στο 28’ λεπτό ήρθε το  γκολ  για τους φιλοξενούμενους από τον Αποστολόπουλο. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως στο 31’ λεπτό έγινε ρίψη πέτρας μεγάλου μεγέθους  προς  τα δημοσιογραφικά , χωρίς ωστόσο να υπάρξει ατύχημα  . Γενικότερα όμως το κλίμα που επικρατεί δεν είναι και ότι καλύτερο γι α τους οπαδούς του Ηρακλή.
Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία διαφορετικήεντελώς  εικόνα, είδαμε ένα δυναμικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Πλατανιάς με τρανταχτή η ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 71’. Ωστόσο είχε προηγηθεί η ευκαιρία του Ηρακλή ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά  του Ζιαμπάρη στο 53’. Το γκολ ήρθε στο 68’ με κεφαλιά του Κυριακίδη  ύστερα από ωραιό  συνδιασμό.
Γενικότερα ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες , με πολλά λάθη και από τους δύο αντιπάλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code