ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΜΑΓΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΗΤΤΑ ΟΙ BUCKS

Αν αυτή ήταν μόνο η αρχή, τότε τρέμουμε να μάθουμε τη συνέχεια!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε απίστευτα πράγματα στην πρεμιέρα της σεζόν για τους Bucks κόντρα στους Hornets, ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης της ομάδας του, αλλά στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, γνωρίζοντας την ήττα με 96-107 στο Milwaukee. O Έλληνας guard/forward ξεκίνησε ως ο βασικός χειριστής της μπάλας - όπως αναμενόταν δηλαδή - και τα έκανε... όλα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 31 πόντους με 13/21 σουτ, 4/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο!



Παρά πάντως την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη, η αλήθεια είναι ότι το Milwaukee δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικό. Κι αυτό γιατί οι Hornets ήταν εμφανώς ανώτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα, ξεφεύγοντας με 24-32 στο φινάλε της πρώτης περιόδου και 41=56 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην τρίτη περίοδο η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 24 πόντους. Οι Bucks προσπάθησαν βέβαια να ανατρέψουν τα δεδομένα στην συνέχεια και με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να μειώσουν σε 85-93 - κι ενώ νωρίτερα ο rookie της ομάδας, Malcolm Brogdon, προκάλεσε άθελά του μία μεγάλη διακοπή αφού το με το σκορ στο 79-88 κάρφωσε στον αιφνιδιασμό και στράβωσε το στεφάνι της μπασκέτας! -  περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Δεν είχαν όμως άλλες δυνάμεις, με την Charlotte να καταφέρνει τελικά να φύγει με τη νίκη από το Milwaukee.



Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Michael Kidd-Gilchrist με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τον Kemba Walker να προσθέτει 17 πόντους και 8 ασίστ και τους Roy Hibbert και Cody Zeller από 15 πόντους, με τον πρώτο μάλιστα να έχει ακόμα και 5 κοψίματα. Για τους Bucks, ο Greg Monroe είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά με 5/14 σουτ, και ο Jabari Parker 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code