ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βλέποντας και κάνοντας με Λέσκοτ

Ο Τζο Λέσκοτ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα παρακολουθείται από την ΑΕΚ. Τα σενάρια για την επάνοδό του.
Τα χειρότερα φαίνεται πως αποφεύχθηκαν για τον Τζο Λέσκοτ, καθώς δεν θα χρειαστεί ανάπλαση του γόνατος μετά τον τραυματισμό του, κάτι που θα σήμαινε πολύμηνη απουσία του. Όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΑΕΚ, ο Άγγλος στόπερ θα ακολουθήσει για δύο εβδομάδες συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επανέλθει άμεσα. 

Το πλάνο που υπάρχει προβλέπει πως ο 34χρονος άσος, που αναμένεται άμεσα πίσω στην Αθήνα, θα παρακολουθείται διαρκώς από τους γιατρούς το προσεχές διάστημα και θα εξεταστεί ξανά ενδελεχώς μετά το πέρας των δύο αυτών εβδομάδων. Εφόσον διαπιστωθεί πως δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο, θα χρειαστεί από εκεί και μετά περίπου άλλες 2-4 εβδομάδες για να επανέλθει σε αγωνιστική δραστηριότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή οι ενοχλήσεις παραμείνουν, θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, οπότε υπολογίζεται πως θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα. 

Ο Λέσκοτ επιστρέφοντας από την Αγγλία θα φέρει μαζί του τις ιατρικές του εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ έχουν ήδη συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που λέει πως δύσκολα θα τον έχουν διαθέσιμο πριν την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος και στο καλύτερο σενάριο θα επανέλθει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στις 19 Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code