ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιστορική μέρα: Τέλος η ΕΠΟ, ώρα… εξομάλυνσης

Τέλος μιας εποχής που βασίλευσε η διαφθορά και καλλιεργήθηκε η αμφισβήτηση και αρχή μιας νέας, όπου όλες οι υγιείς δυνάμεις ελπίζουν σε οριστική απαλλαγή από τις «σκιές» του παρελθόντος, μπαίνει από σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Με παρέμβαση από FIFA και UEFA, σε συνεργασία με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, τα ηνία της ομοσπονδίας περνούν στην περίφημη Επιτροπή Εξομάλυνσης, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, κιόλας, θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής, η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα συνεδριάσει και ακολούθως ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, θα γίνει γνωστή η πλήρης σύνθεση της εξαμελούς επιτροπής. Εκκρεμεί η γνωστοποίηση του ονόματος του προέδρου, που πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δικηγόρος και άτομο της εμπιστοσύνης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και θα πλαισιώνεται από άλλους δύο νομικούς. Τα τρία μέλη, που θα έχουν κομβικό ρόλο στη νέα εποχή, είναι ήδη γνωστά. Το μάνατζμεντ της ομοσπονδίας αναλαμβάνει (μετά και την παραίτησή του από την ΑΕΚ) ο Αλέξης Δέδες που έχοντας εργαστεί για 14 χρόνια στην ΕΠΟ γνωρίζει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις. Το πολύ σημαντικό κομμάτι της διαιτησίας θα πάρει στις πλάτες του ο Γιώργος Μπίκας, που αναμένεται να διατηρήσει το ισπανικό μοντέλο, με τον ίδιο σε ρόλο επιδιαιτητή, αρχιδιαιτητή της Super League ξανά τον Δημήτρη Σαραϊδάρη και αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ ένα πρόσωπο που θα επιλέξει ο ίδιος ο Μπίκας. Τις εθνικές ομάδες και όλα όσα τις αφορούν θα διαχειρίζεται ο Ζήσης Βρύζας.

Με την έλευση της Επιτροπής Εξομάλυνσης «αφοπλίζονται» πανίσχυρα στελέχη της ΕΠΟ, που ως τώρα έλυναν και έδεναν, όπως οι Παυσανίας Παπανικολάου, Χρήστος Υφαντής και Ντέπυ Κοξένογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code