ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βελτιώσεις και επέκταση στο προπονητικό του Παναθηναϊκού

Σχέδιο επέκτασης και γενικότερης αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού έχει βάλει μπρος ο Γιάννης Αλαφούζος. Τι περιλαμβάνει αυτό και ο ρόλος του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σε μια γενικότερη αναβάθμιση σε συνδυασμό με χωρική επέκταση του προπονητικού κέντρου «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί προχωρά ο Παναθηναϊκός κατόπιν απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν επισκέφτηκε χθες τις εγκαταστάσεις απλώς για να μιλήσει στην ομάδα, αλλά και για να κάνει επιτόπιο έλεγχο στο σχέδιο που έχει ως επικεφαλής τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής γνωρίζει άριστα από τη μεγάλη του εμπειρία τη σημασία να δουλεύει η ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής, στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Το σχέδιο, που θα αρχίσει να υλοποιείται τις επόμενες εβδομάδες και θα υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο νέων γηπέδων για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα γίνουν βελτιώσεις και προσθήκες στις κτιριακές εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα στους ξενώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code