ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καπίνο: "Και ο Τερ Στέγκεν κάνει λάθη και τα 'χει πληρώσει"

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο, δήλωσε αρχικά στη Nova μετά το ματς με τον Ατρόμητο: "Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια.
Είναι σημαντικό όταν σε μια τέτοια μέρα  περνάς μια δύσκολη έδρα, Αυτόμας δίνει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε στεναχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν πιάσαμε την απόδοση που πρέπει αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς".

Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

"Είναι βαρύ το πρόγραμμα, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Πρέπει σε κάθε ματς να μπαίνουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής σε έναν πολύ δύσκολο μήνα τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά".

Για την αρνητική εικόνα εκτός έδρας:

"Είναι κάτι το οποίος μας έχει προβληματίσει και πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν την πατήσαμε όπως στη Λάρισα. Πήραμε όμως τους τρεις βαθμούς αλλά όντως η εικόνα μας δεν είναι πειστική".

Για το πρόβλημά του με τη μπάλα στα πόδια:

"Δουλεύω. Σήμερα έκανα τρεις λάθος πάσες και άλλες 80 καλές. Μην λέμε μόνο τις λάθος. Όλοι θέλουμε βελτίωση. Και ο Τερ Στέγκεν έχει κάνει πέντε λάθη και την έχει πληρώσει. Δεν με συγκρίνω με τον Τερ Στέγκεν, αλλά αναφέρομαι στο ίδιο στυλ παιχνιδιού. Το θέμα είναι ότι εμείς θέλουμε να παίξουμε από πίσω και όχι να διώχνουμε τη μπάλα κι όπου πάει".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

"Πήραμε τα δυο πρώτα. Με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός λογικά θα είναι απόπίσω και θα μας κυνηγάει. Ξέρουμε όλοι την σημασία του αγώνα κι ελπίζουμε ότι την άλλη εβδομάδα θα μεγαλώσουμε κι άλλο την διαφορά από τον Παναθηναϊκό και τους άλλους διώκτες μας".

Για το αν υπάρχουν σοβαρές διαφορές στον τωρινό Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτόν όταν ο ίδιος έπαιζε εκεί:

"Δεν ξέρω, δεν τον ζω τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Είμαι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι κατάλληλος για να απαντήσω".

Για τον MVP της δικής του ομάδας:

"Τον εαυτό μου (σ.σ. γέλια...). Όλοι προσπαθούν και είναι σημαντικοί για την ομάδα. Ο Κώστας πάει καλά, ο Μαρτίνς, ο Μπράουν, ο Ντιόγκο, ο Ρέτσος. Ο Μιλιβόγεβιτς φυσικά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code