ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σούπερ Λιγκ: Έχασε τα… άχαστα αλλά νίκησε

Με ωραίο γκολ του Ροντρίγκες στο 3ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 27ο λεπτό λόγω αποβολής του Σαραμαντά.
23 τελικές είχε ο «δικέφαλος του Βορρά», που έπεσε πάνω στον Χουάντερσον.

Ο ΠΑΟΚ ήταν νικητής στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο «δικέφαλος του Βορρά» σπατάλησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά κέρδισε με το «φτωχό» 1-0 στην Τούμπα, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο γκέλες.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Μπίσεσβαρ σέρβιρε στον Ροντρίγκες και αυτός με τρομερό «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον, ανοίγοντας με το… καλημέρα το σκορ.

Το γρήγορο γκολ έδωσε… φτερά στους παίκτες του Ίβιτς, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, πιέζοντας ασφυχτικά για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 15' και στο 19' Αθανασιάδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 27’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Ηρακλή, καθώς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σαραμαντά.

Ο παίκτης του «Γηραιού», μετά από ένα φάουλ που έκανε πάνω στον Κάμπος και υπέδειξε η βοηθός Κουρομπίλια, γύρισε και είπε στη βοηθό «δεν ξέρεις τι κάνεις, είσαι γελοία...». Ο 4ος διαιτητής, Γκράνας άκουσε τα λόγια του ποδοσφαιριστή και τα μετέφερε στον Κύζα, ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού ο Χουάντερσον πραγματοποίησε τριπλή μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κάνιας, στην κεφαλιά του Μάτος και στο σουτ του Κάμπος! Η μοναδική καλή στιγμή για τον Ηρακλή ήρθε στο 45’ με απευθείας φάουλ του Μοντέιρο, όμως ο Γλύκος κράτησε το μηδέν.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν μπορούσε με τίποτα να παραβιάσει την εστία του Χουάντερσον. Στο 56’ ο Κάνιας δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 59’ ο Κλάους έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από θέση βολής. Ο γκολκίπερ του Ηρακλή σταμάτησε και την προσπάθεια του Μπίσεσβαρ (66’), κρατώντας το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε 23 τελικές, η κατοχής της μπάλας έφτασε στο 76%, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς. Μάλιστα, στο 81’ θα μπορούσε να το «πληρώσει», ωστόσο ο Κυριακίδης έπεσε πολύ εντυπωσιακά από μαρκάρισμα του Κίτσιου και είδε σωστά κίτρινη κάρτα για «θέατρο». Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο «δικέφαλος του Βορρά» μείωσε στο -4 τη διαφορά από την κορυφή, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Λέοβατς (46' Κίτσιου), Κάνιας (85' Τσίμιροτ), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Ρούσος (71' Καραγκούνης), Κούρος, Μοντέιρο, Λάμπρου (83' Τσότρας), Πασάς (46' Αγγελόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code