ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Ελαμπντελαουί και Σιόβα στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/10, 20:30). Μέσα οι Ελαμπντελαουί και Σιόβας, εκτός ο Ντε λα Μπέγια και ο Μάριν. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23/10, 20:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (22/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος έπειτα από πολύμηνο τραυματισμό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές ημέρες, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του, ενώ επέστρεψε στις αποστολές και ο ανενεργός εδώ και καιρό, Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παίρνει μια ευκαιρία από τον Πορτογάλο κόουτς. Από 'κει και πέρα, μέσα είναι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Αντίθετα, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο του Βορρά", ενώ για δεύτερο σερί ματς ο Μάρκο Μάριν δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και σίγουρα είναι μεγάλη έκπληξη η απουσία του ονόματός του από την 20άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα.​

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2016-17.

Εκτός πλάνων του κ. Πάουλο Μπέντο έμεινε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει, μετά τον τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Αντιθέτως, για πρώτη φορά, κατά την εφετινή περίοδο, υπολογίζεται κανονικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας! Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα.​

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code