ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φημολογία για άμεσες εξελίξεις με Μανιάτη

Έντονη φημολογία για συνάντηση του Μπέντο με τον Μανιάτη, παρουσία και του Μοδέστο, την Πέμπτη (13/10) και με σκοπό να βρεθεί μια λύση στο θέμα του Έλληνα διεθνή μέσου.

Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται ουσιαστικά εκτός πλάνων του Ολυμπιακού εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο Έλληνας διεθνής μέσος ψάχτηκε για το εξωτερικό, ωστόσο δεν βρήκε αυτό που ήθελε μέχρι τις 31/8 και παρέμεινε παίκτης των Πειραιωτών.

Μάλιστα το πρώτο διάστημα γυμναζόταν εκτός Αθλητικού Κέντρου Ρέντη αλλά ακόμη και όταν επανεμφανίστηκε σε αυτό για να προπονηθεί, ήταν σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Παρ' όλα αυτά βρισκόταν κανονικά στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για την εθνική ομάδα και σε πρόσφατη συνάντηση του Γερμανού τεχνικού με τους προπονητές της Super League, έγινε κουβέντα ανάμεσα στον ομοσπονδιακό προπονητή και τον Πάουλο Μπέντο για το συγκεκριμένο θέμα.

Κάτι που παραδέχθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στη NOVA, τονίζοντας ότι έχει όλη την καλή διάθεση ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση. Θυμίζουμε ότι η όλη κατάσταση είχε δημιουργηθεί ουσιαστικά πριν πιάσει Λιμάνι ο Μπέντο, δεν προκλήθηκε επί των ημερών του στου Ρέντη.

Ο Σκίμπε λοιπόν ζήτησε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει. Και πράγματι ο Μπέντο ασχολήθηκε. Επί της ουσίας, ο Πορτογάλος τεχνικός με όσα δήλωσε στη NOVA προανήγγειλε την σταδιακή ενσωμάτωση του Μανιάτη στην ομάδα, αλλά κάτω από το πρίσμα που ο ίδιος κρίνει αναγκαίο (ή σωστό αν προτιμάτε), σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΔΕΣΤΟ
Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση ήρθαν να προστεθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να είχε συνάντηση με τον Μανιάτη την Πέμπτη (13/10), παρουσία μάλιστα του Φρανσουά Μοδέστο. Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε, θέλει τους τρεις άνδρες να συναντήθηκαν περίπου ένα δίωρο μετά το τέλος του προπονητικού προγράμματος της Πέμπτης.

Και φυσικά η παρουσία του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας αποτυπώνει πλήρως την σοβαρότητα της κατάστασης. Το τι ειπώθηκε ανάμεσα στις τρεις πλευρές δεν έχει διαρρεύσει. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί παρά να αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Μπέντο στο συνδρομητικό, η λογική λέει ότι η κουβέντα αυτή μόνο κάτι θετικό μπορεί να κρύβει για τον Μανιάτη.

Έστω και αν αυτό σε πρώτη φάση μεταφράζεται στην δυνατότητα που μπορεί να έχει ο Έλληνας διεθνής μέσος απλά να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά την καθημερινή του τριβή μαζί με τους συμπαίκτες του σε θέματα εκγύμνασης.

Κάτι που έστω θα τον βοηθούσε να είναι σε μια καλύτερη κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της εθνικής τον Νοέμβρη, εξυπηρετώντας έτσι μέχρις ενός σημείου και τα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε.

Από εκεί και πέρα, το πώς θα κυλήσει η επανένταξη του στο σύνολο, είναι κάτι που θα περιμένουμε να το δούμε στην πράξη. Σίγουρα μια πιθανή επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις της ομάδας δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πάρει και παιχνίδια.

Πολύ περισσότερο και από την στιγμή που ο Μπέντο φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι σε ένα ρόστερ 30 παικτών, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε, ειδικότερα όταν έχει βρεθεί σε μια τέτοια περίπλοκη κατάσταση όπως ο Μανιάτης, να βρει ξαφνικά την θέση του στην ομάδα.

Δεν παύει πάντως η εξέλιξη αυτή να είναι ένα πρώτο βήμα προς την εκτόνωση του θέματος που έχει προκύψει με τον Μανιάτη το τελευταίο δίμηνο. Για τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code