ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΡΟΥΝΕΪ: «ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ»!


Αυτογνωσία, ειλικρίνεια, επίγνωση, προσαρμογή σε νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν τον... πιο ώριμο από ποτέ, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος τόνισε πως δικαίως έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνεϊ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των Άγγλων διεθνών ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, μίλησε τόσο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα του, όσο και για τον Σαμ Άλαρνταϊς και τη δική του αγωνιστική ετοιμότητα τη φετινή σεζόν.

«Έκανα ένα πολύ κακό ματς με τη Γουότφορντ και μου άξιζε να μείνω εκτός για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι μαχητής και αποδέχομαι την κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω ξανά τη θέση μου. Είναι προφανές ότι πλέον δεν έχω την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα προηγούμενων χρόνων, λόγω και της ηλικίας. Έχω όμως ποδοσφαιρικό μυαλό και το ξέρω καλά. Γι' αυτό και μπορεί να έρθει στιγμή που να φανώ λίγο περισσότερο εγωιστής ως προς τη θέση που θα έπρεπε να παίξω. Όσο και για την εθνική ομάδα, λατρεύω κάθε παρουσία μου εδώ, είτε είμαι στο χορτάρι, είτε όχι» είπε επί προσωπικού, ενώ, δεν φοβήθηκε να μιλήσει ανοιχτά για τον Σαμ Άλαρνταϊς, τη δήλωση αυτού για τις... προτιμήσεις του Ρούνεϊ για τη θέση που θέλει να παίζει, ενώ τόνισε πως δεν έχει ξαναμιλήσει μαζί του από την ημέρα που λύθηκε η συνεργασία με την FA έπειτα από την αποκάλυψη των επαφών με τους υποτιθέμενους μάνατζερ.

«Με... κατέστρεψε αυτό που είπε ο Άλαρνταϊς γιατί δεν ισχύει και ασφαλώς μου λένε που θα παίζω. Δεν αποφασίζω εγώ για ό,τι κάνω μέσα στο γήπεδο. Παίζω βάσει των οδηγιών που λαμβάνω από τον προπονητή μου. Υπήρξε μια μεγάλη παρερμήνευση...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code