ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίνει ευκαιρίες ο Στραματσόνι

Τη δυνατότητα να του αποδείξουν πως… κάνει λάθος που δεν τους χρησιμοποιεί θα δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό. Ποιοι παίρνουν ευκαιρίες.
Ματς ευκαιριών είναι το αποψινό (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6) στην Ελευσίνα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν καταγράψει πολλές συμμετοχές ή και που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου περιμένοντας από εκείνους να του αποδείξουν πως χρήζουν καλύτερης αγωνιστικής μεταχείρισης. 

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Ρινάλντι, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Χουχούμης και Μαρινάκης. Από τους παίκτες πρώτης γραμμής, ο Ιταλός προπονητής έχει πάρει στην αποστολή Μολέντο, Σάμπα, Ιβανόφ και Κουτρουμπή, ενώ πέραν των διεθνών θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κοτσόλης, Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ, Κουλιμπαλί, Ρέις και Τελάντερ, όπως και ο Λεντέσμα που έχει άδεια. 

Στην αποστολή έχουν μπει και οκτώ παίκτες από την ομάδα Νέων, οι Ξενόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος και Σερβιλάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code