ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ίβιτς: «Δύο κόκκινες, γκολ οφσάιντ, απαράδεκτο….»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το φινάλε του ντέρμπι, κάνοντας λόγο για δύο αποβολές που δεν δόθηκαν εις βάρος του Ολυμπιακού καθώς και για γκολ οφσάιντ των «ερυθρόλευκων».



Έξαλλος ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς αμέσως μετά το φινάλε του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο τεχνικός του «δικεφάλου» μιλώντας στη Nova εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Αρετόπουλου, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρω αν έχετε γράψει αυτό που έγινε... Βρίζουν, κάνουν, αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς πριν συνεχίσει με την ανάλυση της αναμέτρησης. Παίξαμε καλύτερα, ήμασταν καλύτεροι. Τι να πω... Έπρεπε να δοθούν δύο κόκκινες, μου είπαν ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα».

Ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε ότι θα διακόψω το παιχνίδι αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Όταν έγινε ξανά πήρα την ομάδα και μπήκαμε μέσα, όμως εκείνος άλλαξε απόφαση. Μου είπε ότι αν δεν βγείτε θα φάτε μείον δέκα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code