ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θεοδωρίδης: «Κερδίσαμε πεντακάθαρα τον Πανιώνιο»

Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάββας Θεοδωρίδης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο Novasports 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί κερδίσαμε σήμερα τον Πανιώνιο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως δείχνει η βαθμολογία στο πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι σήμερα. Πεντακάθαρα με 2-0, σκορ το οποίο αποδεικνύει ότι ήμασταν καλύτεροι: χάσαμε και ευκαιρίες μέσα στον αγώνα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Από εδώ και μπρος σκοπός μας είναι να κερδίζουμε μόνο τα παιχνίδια, να παίρνουμε βαθμούς γιατί μέσα σε 22 μέρες έχουμε 7 πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι παρόντες σε όλα τα ματς που θα κάνουμε από εδώ και μπρος για να βοηθήσουν την ομάδα διότι πραγματικά έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. 

Πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε, τις ρεζέρβες που διαθέτουμε θα ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα, τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και όλα τα ματς για το Κύπελλο Ευρώπης, καθώς και τον Ατρόμητο που τον παίζουμε κι εκείνον εκτός έδρας. Πιστεύω ότι η ομάδα από εδώ και μπρος έχει αρχίσει να ανεβαίνει: έχουμε αλλαγές παικτών να κάνουμε, θα τις χειριστεί ο προπονητής μας, τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα πάει πολύ καλύτερα. 

Θέλω να μας ενισχύσουν πάρα πολύ, να είναι όλοι παρόντες σε όλα αυτά τα ματς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να γίνει το Καραϊσκάκη όπως έγινε στο πρώτο ματς, το δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα, φίλαθλη ατμόσφαιρα, το μοναστήρι του Καραϊσκάκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code