ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιντέγε: «Από εμάς εξαρτώνται όλα στον όμιλο»

Σύνθημα για come back του Ολυμπιακού έδωσε ο Ιντέγε, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι της ομάδας του η πρόκριση και η πρώτη θέση. «Καλή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες το ντέρμπι με την ΑΕΚ», σχολίασε.
Το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού έστειλε ο Ιντέγε μέσω δηλώσεών του. Ο Νιγηριανός φορ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις δύο σερί ήττες, αλλά τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και σχολίασε ότι παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ είναι στο χέρι της ομάδας του η πρόκριση και η πρώτη θέση. 

«Αισθάνομαι λυπημένος και απογοητευμένος, γιατί είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, με την έννοια ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, θα έπρεπε να είχαμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία», ανέφερε στη «Live Sport» και συνέχισε: 
«Είναι άσχημο γιατί χάσαμε παίζοντας στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας και είναι επίσης πολύ άσχημο για μας τους παίκτες, για την ψυχολογία μας και για την ομάδα». 

Για τα επόμενα ματς είπε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Τα πράγματα είναι ανοιχτά στον όμιλο και από εμάς εξαρτώνται όλα. Χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία μετά τη νίκη στην Ελβετία, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε πάλι την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο γκρουπ, έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε ότι πρέπει στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση». 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κυριακή (02/10, 20:30) την ΑΕΚ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League: «Είναι λυπηρό που πρέπει να παίξουμε αυτό το ντέρμπι με αυτήν την ψυχολογία μετά από δύο σερί ήττες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ όμως αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουμε στις νίκες και πρέπει να αποδείξουμε στους οπαδούς μας και σε όλους πως παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ότι είμαστε ποδοσφαιριστές, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code