ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ταχύτερος στο σπριντ από τον Μανέ ο... Κάραγκερ! ( video )

Κι όμως, είναι γεγονός. Ένας από τους ταχύτερους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, είναι πιο αργός από έναν... εν αποστρατεία ποδοσφαιριστή των «κόκκινων», τον Τζέιμι Κάραγκερ, ακόμη και σήμερα!


Φυσικά και πρόκειται περί ενός αστείου σκετς, το οποίο προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση στο γνωστό Μέσο, Sky Sports (Σκάι Σπορτς).

Οι δύο άνδρες παραβγήκαν στο τρέξιμο, και ο Κάραγκερ, κατόρθωσε μεν να τερματίσει πριν τον Σενεγαλέζο, έχοντας δε επιβάλει προηγουμένως κάποιους... ευνοϊκούς για τον ίδιο το βετεράνο αμυντικό κανόνες!

Παρ’ όλα αυτά, ο 38χρονος Άγγλος δεν έμεινε μόνο στην ταχύτητα, καθώς θέλησε να αποδείξει στον 24χρονο «νεανία» ότι υπερέχει και στην... απευθείας εκτέλεση φάουλ. Και εντέλει τα κατέφερε!

Στο ενδιάμεσο της κόντρας μεταξύ των δύο άλλοτε συναδέλφων δεν έλειψαν τα μεταξύ τους πειράγματα, όπως για παράδειγμα, η σύγκριση των τερμάτων που πέτυχαν αμφότεροι με τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ (2:35)

Επίσης, σε δήλωση του Μανέ πως δεν έχει χάσει ποτέ εναντίον της Τσέλσι, ο Κάραγκερ του ζήτησε αμέσως να... ανακαλέσει και να πει το ίδιο αμέσως μετά το σημερινό (16/09) ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ούτως ώστε να μην... γρουσουζέψει την πιθανή έκβαση του αποτελέσματος υπέρ της ομάδας που έχουν υπηρετήσει αμφότεροι (0:37).

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το σχετικό βίντεο, όπου στο 1:45 ξεκινάει η κόντρα στο τρέξιμο και στο 2:50 το δεύτερο σκέλος αυτής με τις εκτελέσεις φάουλ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code