ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματζουράκης: «Αν υποσχεθείς play offs από τώρα, είσαι… ελαφρύς»

Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, παρά το καλό ξεκίνημα του Παναιτωλικού ο Γ. Ματζουράκης. «Αν υποσχεθείς play offs τώρα, είσαι… ελαφρύς», τόνισε.Τι είπε στον Στραματσόνι για Βιγιαφάνιες.
 Γερά στη γη πατούν στον Παναιτωλικό. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, καθώς ο Γιάννης Ματζουράκης ρίχνει τους τόνους που μπορεί να «ψήλωσαν» μετά τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και ειδικά μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος προπονητής στάθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομάδα του σε όλους τους τομείς, ενώ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τον χιουμοριστικό διάλογο που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι για τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Ματζουράκης είπε: 

-την πολύ καλή φυσική κατάσταση του Παναιτωλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι με ρυθμό και από τις δύο πλευρές. Είμαι και ο ίδιος καθηγητής φυσικής αγωγής και μπορούμε να ετοιμάσουμε κάποια πράγματα βγάζοντας μια μετρημένη δουλειά, με λίγους κινδύνους. Έχουμε δουλειά, έχουμε πλάνο και καλούς συνεργάτες. Μαζί με τη διοίκηση έχουμε ένα σχέδιο και μέχρι τώρα το υπηρετούμε αρκετά καλά».

-το πώς αντεπεξήλθε ο Παναιτωλικός στην πίεση του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός αντίπαλος, πολύ διαφορετικός από πέρσι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ αποφασιστικά και μας πίεσε πολύ. Εκεί επιλέξαμε να βάλουμε δεύτερο επιθετικό για να τους παρασύρουμε, αντί να βάλουμε έναν αμυντικό ή μέσο, ενώ φρεσκάραμε τα άκρα μας. Ο Παναθηναϊκός ζητούσε τη νίκη με βάση τις απαιτήσεις που έχει σαν ομάδα, αλλά πέρασε το πολύ καλό κομμάτι του, από το 59’μέχρι το 70’».

-την απόδοση του Κλέσιο: «Ο Κλέσιο είχε έρθει από πέρσι, αλλά είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και επηρεάστηκε. Φέτος στην προετοιμασία ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε έναν απρόβλεπτο τραυματισμό, αλλά επανήλθε δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δανεικός, έχει κλειστό συμβόλαιο για μας».

-την παρουσία του Βιγιαφάνιες: «Θεωρώ πως πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο και το είπα μπροστά στον Αντρέα Στραματσόνι. Του είπα χαριτολογώντας πως ‘δεν τον είδα πολύ, δεν τον χόρτασα’. Έχουμε φιλική σχέση, από τότε που ήταν στην Ουντινέζε. Ο Βιγιαφάνιες είναι μεγάλο ταλέντο και τον έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Δύσκολα βρίσκεις παίκτη πλέον στα τελευταία 30 μέτρα να έχει καλές ιδέες. Αυτά είναι σπουδαία προσόντα».

-τη συνέχεια για τον Παναιτωλικό: «Δεν θα έχουμε εύκολα παιχνίδια φέτος. Τα παιδιά το γνωρίζουν. Θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τα στοιχεία του παιχνιδιού μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γιατί το γήπεδο με τον Παναθηναϊκό ήταν γεμάτο και το πιο σημαντικό είναι πως οι δικοί μας φίλαθλοι είναι μόνο Παναιτωλικός. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο».

-το αν έχει τεθεί στόχος από τη διοίκηση για play offs: «Αν υποσχεθείς κάτι τέτοιο από την τρίτη αγωνιστική είναι… ελαφρύ. Χρειάζεται συνέπεια και σταθερότητα. Εύχομαι να μην βγάλουμε προβλήματα στην πορεία. Αν υπάρχουν, για παράδειγμα, σημαντικές απουσίες για μεγάλο διάστημα, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει μια ομάδα επαρχιακή που δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ. Δεν μπορείς συνέχεια να αγοράζεις, πρέπει να πουλήσεις κιόλας. Έχουμε νεαρά παιδιά που ανεβάσαμε στην ομάδα και ακόμη και οι ξένοι μας είναι οι περισσότεροι σε μικρή ηλικία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code