ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόβα με πολλά μηνύματα για τον ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να «τεστάρει» την κατάσταση των παικτών του είχε ο Βλάνταν Ίβιτς στο φιλικό του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βέροιας.


Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρότι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο και οι γηπεδούχοι τον τιμώρησαν παίρνοντας την ισοπαλία, 2-2.

Το σκορ στην Ημαθία άνοιξε ο Κάμπος στο 26ο λεπτό, έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Κάνιας-Κλάους-Περέιρα. Τα τέρματα της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς διπλασίασε στο 32’ ο Αθανασιάσης με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ. Σε γενικές γραμμές η εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα 45λεπτά ήταν πολύ θετική, όμως το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ανάλογο. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν καλύτερα και μέσα σε τέσσερα λεπτά ισορρόπησαν, βρίσκοντας δίχτυα με τους Καπετάνο (52’) και Παπαδόπουλο (56’).

Βέροια: Λόπες, Μαλόν (81’ Ασίγκμπα), Σισοκό (28 λ.τ. Μελίσσης), Χαροντάκης, Μαραγκός, Μπαλάφας (46’ Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (80’ Λινάρδος), Κάλβο (73’ λ.τ. Μαυρίας), Σαρπόνγκ (61΄ Σαρπόνγκ), Άρτσε (46’ Σισίνιο), Καπετάνος (61’ Βίτι)

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46’ Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76’ Τζοβάρας), Κάνιας, Πέλκας (76’ Δημητριάδης), Τζάλμα (76’ Δεληγιαννίδης), Περέιρα (62’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code