ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φουλ για κεντρικό χαφ για το χειμώνα η ΑΕΚ

Για την απόκτηση κεντρικού χαφ αναμένεται να κινηθεί η ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», τόσο στις συζητήσεις του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και με τον Γεωργιανό τεχνικό ξεχωριστά, έχει διαπιστωθεί η ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» φέρεται να έχει ήδη δύο περιπτώσεις παικτών υπόψη του, τουλάχιστον μία εκ των οποίων προέρχεται από τη σκανδιναβική αγορά, την οποία γνωρίζει άριστα και έχει διασυνδέσεις. Μάλιστα δεδομένου ότι αρκετά «βόρεια» πρωταθλήματα ολοκληρώνονται πριν το τέλος του έτους, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μένουν ελεύθεροι.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις. Αυτή του σέντερ φορ είναι μία υποψηφιότητα, αν και είναι σαφές πως μετά την απόκτηση και τις πρώτες εντυπώσεις του Ούγκο Αλμέιδα δεν αποτελεί ανάγκη η προσθήκη ενός επιθετικού με τέτοια χαρακτηριστικά που να προορίζεται για βασικός.

Στο μεταξύ, σήμερα αναχωρεί για τη Βέροια εν όψει του αυριανού αγώνα με την τοπική ομάδα η αποστολή της ΑΕΚ, χωρίς τον ανέτοιμο Χριστοδουλόπουλο. Ο Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με την πρεμιέρα, με εξαίρεση τη χρησιμοποίηση του Σιμόες αντί του Λαμπρόπουλου. Δηλαδή Ανέστη, Γκάλο, Ντίντακ, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Πατίτο, Μπακασέτα και Αλμέιδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code