ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλάασεν: «Μας δυσκόλεψε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντάβι Κλάασεν παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μιλώντας στη Live Sport χαρακτήρισε τον Άγιαξ καλύτερη ομάδα.
Ο μεσοεπιθετικός του «Αίαντα» σύγκρινε τους «πράσινους» με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, αλλά και στον Ζέκα.

Αναλυτικά, ο Ντάβι Κλάασεν μίλησε για:

-τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια εξαιρετική νίκη. Χρησιμοποιήσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάμψουμε την αντίσταση του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο 25λεπτο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Μας δυσκόλεψε περισσότερο από ό,τι ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο καιρό. Φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει, αλλά δώσαμε τα πάντα για τη νίκη και την πετύχαμε».

-την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι μια δύσκολη έδρα, γιατί οι φίλοι του Παναθηναϊκού φτιάχνουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια γήπεδα, γεμάτα κόσμο».

-τον αντίπαλο που τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Ο Ζέκα είναι δύσκολος αντίπαλος, γιατί έτρεχε ασταμάτητα και έπαιρνε πολλές κόντρες».

-το αν μπορεί να περάσει ο Παναθηναϊκός: «Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ποιος θα περάσει. Με νοιάζει να περάσει η ομάδα μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code