ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρίνεται των Μολέδο-Λέτο

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν οι Ροντρίγο Μολέδο και Σεμπάστιαν Λέτο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, καθώς ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Άγιαξ.

Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή των Ροντρίγο Μολέδο και Σεμπάστιαν Λέτο στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (10/09, 20:30) του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης.

Την Πέμπτη ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά δεν το ολοκλήρωσε και αυτό έγινε πιο πολύ για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, αν νιώσει και σήμερα ενοχλήσεις δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς, καθώς ακολουθεί και το δύσκολο παιχνίδι (15/09, 22:05) με τον Άγιαξ στη Λεωφόρο για το Europa League.

Παράλληλα, θα παρθεί από τη σημερινή προπόνηση και η απόφαση για τον Λέτο που έκανε αποφόρτιση και χθες (08/09) και πιθανόν ο Αντρέα Στραματσόνι να κρίνει, έχοντας στο μυαλό του ότι πλησιάζει η αναμέτρηση με τον «Αίαντα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code