ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν επηρεαζόμαστε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Ο μεσοπιθετικός της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ΑΕΚ απώλεσε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντεμπούτο του με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, τα αίτια του "στραβοπατήματος", ενώ έκανε ειδική αναφορά στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για τις φάσεις που δεν έγιναν: "Μας έλειψε η τελική πάσα και να βρούμε τον παίκτη που θα βρεθεί σε απόσταση βολής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τους ρυθμούς μας. Γίναμε πιο απρόβλεπτοι, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα".

Για το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου: "Ναι εκεί χάθηκε η ευκαιρία. Πίστευα όμως μέχρι το τέλος ότι θα έρθει το γκολ. Ακόμη και τα στημένα θα μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε καλύτερα. Φυσικά και χάθηκε μια ευκαιρία, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας και να κρατήσουμε αυτό που κάναμε στα ¾ του γηπέδου. Με περισσότερη συγκέντρωση, όχι τύχη δεν μου αρέσει, να κοιτάμε να παίρνουμε τους βαθμούς".

Για το αν έπαιξε η ΑΕΚ με βαθιές μπαλιές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: "Όχι δεν το λες επιθυμία του προπονητή αυτό. Δεν το κάνουμε στα Σπάτα. Μας έλειψε να πάρουμε όλο το πλάτος του γηπέδου. Να βάλουμε τη μπάλα σωστά τη μπάλα στην περιοχή. Αν δεν δουλέψεις συλλογικά δεν γίνεται να πάρεις αλλιώς το αποτέλεσμα. Και στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε λίγο ο ρυθμός. Και ατομικά και στα χτυπήματα της μπάλας να μην προλαβαίνουν οι αμυντικοί να πάνε πάνω στη μπάλα".

Για το αν επηρεάζει αυτό το αποτέλεσμα ενόψει του ντέρμπι; "Όχι δεν επηρεάζει. Ούτε αν κερδίζαμε θα άλλαζε κάτι. Ψυχολογικά θα ήταν κάπως καλύτερα, αν πηγαίναμε εμείς μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα πηγαίναμε για την ισοπαλία. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι".

Για το 4-3-3 και αν αποσυντόνισε την ομάδα: "Ο καθένας προσπαθούσε να μπει στο χώρο του. Νομίζω αυτό με την τακτική έχει να κάνει και με την δημιουργικότητα κάθε παίκτη μας. Έχουμε αρκετή ποιότητα μπροστά και εμπειρία".

Για το γεγονός ότι πρώτη φορά οι τέσσερις μεγάλοι δεν σκοράρουν στην ίδια αγωνιστική: "Ας κρατήσουμε τα θετικά, ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός… Για να παίξεις και να κερδίσεις θα πρέπει να μοχθήσεις. Θα κρατήσει σε ενδιαφέρον τον κόσμο όλο αυτό. Ακόμη και εμάς. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες ξέρουν τακτική, πως δουλεύουν, ότι οι ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι είναι γυμνασμένοι. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους και κάνουν δύσκολο να διασπάσεις άμυνες μαζικές".

Για τη θέση του και πού του αρέσει να αγωνίζεται: "Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Έχω παίξει σέντερ φορ, δεξί, αριστερό εξτρέμ, 10άρι, 8άρι. Μου αρέσει η ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο. Πιστεύω όταν ένας παίκτης μπορεί να διαβάσει ένα παιχνίδι και ο χώρο που θα πάρει τη μπάλα δεν θα έχει αρκετή πίεση είναι ιδανικό. Μου αρέσει η ελευθερία κινήσεων".

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό: "Για το Καραϊσκάκη θα δουλέψω να δω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Δεν νομίζω να είμαι 100% έτοιμος. Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουν και κάποια άλλα πράγματα. Θέλει καρδιά, θέλει ψυχή. Ας μην λέμε πολλά. Με το καλό να επιστρέψουν και τα παιδιά, να είμαστε όλοι υγιείς και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα το δούμε μέσα από τις προπονήσεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code