ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναβλήθηκε η δίκη Μαρινάκη - Σισέ

Τον Φεβρουάριο του 2017 θα συνεχιστεί η δίκη για τη μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εκδίκαση ξεκίνησε με μεγάλη ένταση αλλά και με την απουσία του Γάλλου σούπερ σταρ. Ο μοναδικός μάρτυρας που… πρόλαβε να καταθέσει ήταν ο Δημήτρης Καλόπουλος, διαιτητής του «αιώνιου» ντέρμπι τον Φεβρουάριο του 2011 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας πρώην ρέφερι υποστήριξε πως δεν ήταν παρών στο περιστατικό και δεν είδε τίποτα, καθώς τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα.

«Δεν ήμουν παρών σε κανένα περιστατικό. Εγώ ξέρω ό,τι έδειξαν τα κανάλια. Τα αποδυτήρια των διαιτητών είναι απομονωμένα σε σχέση με των ομάδων, ήταν κλειστά όποτε δε θα μπορούσα να ξέρω», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Και συνέχισε για την ρίψη φωτοβολίδων, τις οποίες ανέφερε στο φύλλο αγώνα, ενώ για την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού, επισήμανε πως θεώρησε πως έγινε για να πανηγυρίσουν τη νίκη. Όσον αφορά στην ρατσιστική επίθεση κατά του Σισέ με ήχους μαϊμούς, απάντησε: «Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο και είναι αδύνατον να το ακούσω όταν είναι 30.000 κόσμου στο γήπεδο». Ακόμα, ο Δημήτρης Καλόπουλος τόνισε πως ο Γάλλος άσος δεν εξέφρασε κάποια απορία για το φύλλο αγώνα, αλλά μετά πήγε και του έδειξε από το κινητό τη φάση του Κατσουράνη με τον Έλληνα ρέφερι να λέει ότι είχε δίκιο.

Μάλιστα, η κατάθεση του Δημήτρη Καλόπουλου προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των πλευρών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Από τον Πειραιά υποστηρίζουν πως οι Κωνσταντίνου και Καπουάνο (σ.σ. διερμηνέας) έφτασαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες κατηγορίας με… φουσκωτούς, ενώ παράλληλα στάθηκαν στην συμπεριφορά του δικηγόρου Βερβεσού, χαρακτηρίζοντάς τον προκλητικό.

Το δικαστήριο, έπειτα από αίτημα των «ερυθρόλευκων» ζήτησε την βίαιη προσαγωγή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσει, όπως διατάχθηκε και η κλήτευση των Πέτσου, Γόντικα, Κρητικόπουλου, Σαραϊδάρη, Τρύφωνα και Χαριτόπουλου ως μαρτύρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code