ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δοκιμή με Μάνταλο και Λάζαρο για «Καραϊσκάκη»

Ο Πέτρος Μάνταλος έπαιξε με τους βασικούς, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στην πρώτη δοκιμή της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Τις πρώτες του σκέψεις για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό φανέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Τιμούρ Κετσπάγια. Έχοντας αποδεχτεί πλέον την ιδέα πως ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Ρόναλντ Βάργκας είναι εκτός πλάνων για το ματς του Φαλήρου, ο Γεωργιανός προπονητής καταλήγει σε ένα σχήμα 4-3-3 με τον Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης. 

Ο Πέτρος Μάνταλος δοκιμάστηκε με τους βασικούς, δείγμα του ότι είναι πανέτοιμος και υπολογίζεται να παίξει από την αρχή φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα. Πάντως στην πορεία των δοκιμών ο Κετσπάγια αντικατέστησε τον Μάνταλο με τον Λαμπρόπουλο, σε μια πιο αμυντικογενή διάταξη. 

Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, καθώς χρησιμοποιήθηκε στο άκρο της επίθεσης, μαζί με τον Πατίτο από την άλλη πλευρά. 

Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν εκπλήξεις: Ανέστης στο τέρμα, Γκάλο (που επανέρχεται αντί του Μπακάκη) και Ντίντακ στα άκρα της άμυνας, Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ δίδυμο στόπερ και Σιμόες με Γιόχανσον στο χώρο του κέντρου. 

Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code