ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαίνει ο Λάζαρος, εξετάζεται ο Αλμέιδα, εξηγείται ο Αραβίδης

Με δύο ερωτηματικά αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (σε μέρα και ώρα που θα οριστεί σήμερα).


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την απουσία του από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έκανε έξτρα πρόγραμμα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Μέσα στην εβδομάδα, πιθανώς ακόμη και άμεσα, ο 29χρονος άσος θα μπει σε φουλ ρυθμούς και έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το προσεχές ματς.

Αντίθετα, αγωνία επικρατεί για τον Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ αποχώρησε για δεύτερο συνεχές ματς με πρόβλημα στη μέση, σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα διαπιστωθεί αν και πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Βασικό ζητούμενο τόσο για τον Χριστοδουλόπουλο, όσο και για τον Αλμέιδα, είναι να είναι 100% έτοιμοι για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκη». Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, πως υποτιμάται ο Ηρακλής…

Όσον αφορά στον Χρήστο Αραβίδη, σήμερα πριν την προπόνηση έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε στο Facebook και η οποία έχει ερμηνευτεί ως δυσαρέσκειά του απέναντι στον Τιμούρ Κετσπάγια για τη μη χρησιμοποίησή του στη Βέροια. Προτού ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση (πειθαρχικής ή άλλης φύσεως) από την ομάδα, πρώτα θέλουν να ακούσουν την πλευρά του «Άραβα», μιας και είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ζήτημα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code