ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Διπλό» και στη Θεσσαλονίκη

Λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στη Βέρνη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι σκέψεις του Μπέντο για το αρχικό σχήμα.

Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Βέροιας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, την προηγούμενη Κυριακή.


Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή και θέλουν να επιστρέψουν με μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στην Ελβετία επί της Γιούνγκ Μπόις στο Europa League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, παρά την κούραση, παρουσιάζονται να πάρουν ακόμα μία σημαντική νίκη στο δρόμο για την διατήρηση των κεκτημένων. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. 

Στη μεσαία γραμμή παραμένει ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος θα έχει ως παρτενέρ τον Μαρτίνς. Στα άκρα διεκδικεί μία θέση ο Πάρντο, ενώ μοιρασμένες πιθανότητες έχουν ο Σεμπά και ο Ελιουνούσι. 

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάριν (ή ο Τσόρι), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ρέτσος και Ρομαό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code