ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς τον άρχοντα των ντέρμπι!

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ρόναλντ Βάργκας για την ΑΕΚ λόγω της θλάσης στον προσαγωγό που υπέστη στο ματς με τον Ηρακλή.

Αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που (όχι άδικα) χαρακτηρίστηκε ο άρχοντας των ντέρμπι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ μάλιστα το λένε κάπως διαφορετικά και πιο... πικάντικα προκειμένου να πειράξουν τους αντίπαλους οπαδούς. Ο λόγος για τον Ρόναλντ Βάργκας ο οποίος όπως σημειώναμε και χθες δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έπειτα από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ηρακλή που (όπως εξήγησε ο τεχνικός της Ένωσης) υποχρέωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια να τον αντικαταστήσει.

Ο Βενεζουελάνος άσος υπέστη (κατ' αρχήν) κάκωση στον προσαγωγό σε μία φάση στη διάρκεια του Κυριακάτικου ματς όταν και πίεσε (και πιέστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο) για να βγάλει μία καλή κάθετη πάσα στο πρώτο 45λεπτο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό που ακολούθησε και ο οποίος ήταν αρκετά σοβαρός.

Στη συνέχεια και για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ υποβλήθηκε (όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις) σε απεικονιστικό έλεγχο όπου αποδείχτηκε το κακό μαντάτο: θλάση Β' βαθμού και ταυτόχρονα απουσία τριών έως και τεσσάρων εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Νοκ άουτ δηλαδή για το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και για αυτό που ακολουθεί της διακοπής με την Λάρισα (ίσως και με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Το πρόσωπο, λοιπόν, το οποίο με δικά του γκολ έκρινε όλα τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ υπέρ της Ένωσης και ταυτόχρονα είχε βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και στον κερδισμένο τελικό (στην κούπα που κατέκτησε στο comeback της) απέναντι στον Ολυμπιακό μοιράζοντας δυο ασίστ στα ισάριθμα γκολ που έδωσαν στην ΑΕΚ το Κύπελλο, δεν θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν των Κιτρινόμαυρων...

Στην απουσία του Βάργκας προσθέστε και το γεγονός ότι η συμμετοχή του Ούγκο Αλμέιδα (που υπενθυμίζουμε δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα) είναι τούτη τη στιγμή εξαιρετική αμφίβολη με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παρουσίας του στο ντέρμπι με την φανέλα της ΑΕΚ. Κάτι που μετατρέπει σε πολύ δύσκολο το έργο του Τιμούρ Κετσπάγια για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο οποίο στόχος είναι για την πρωτοπόρο να κερδίσει και να αυξήσει τη διαφορά της από τον αντίπαλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code