ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επιστροφή του Λέοβατς, ο Μπίσεσβαρ και τα ερωτηματικά

Ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ποιες οι σκέψεις του Βλάνταν Ίβιτς.


Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό και τα μόνα στοιχεία που προφανώς δεν άρεσαν στον Βλάνταν Ίβιτς είναι το κακό ποσοστό ευστοχίας στις τελικές φάσεις, αλλά πιθανόν και το φίνις που έκανε η ομάδα του στο ματς με το οποίο μπήκε σε περιπέτειες. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα είναι ελαφρώς διαφορετική η ενδεκάδα που θα επιλέξει την Πέμπτη (15/09, 22:05) κόντρα στη Φιορεντίνα. Η μια αλλαγή που θα κάνει ο Σέρβος είναι αναμενόμενη και πρόκειται για τον Μάριν Λέοβατς που δεν αγωνίστηκε την Κυριακή, καθώς κουβαλούσε τιμωρία από πέρυσι. Τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε ο Κρέσπο τις προάλλες, ο οποίος θα δώσει «μάχη» μαζί με τον Βαρέλα ώστε να αγωνιστεί δίπλα στον Τζαβέλλα που θεωρείται σίγουρος για το κέντρο της άμυνας. Ο πρώην παίκτης της Στεάουα έκανε τραγικό λάθος τις προάλλες, αλλά στηρίζεται από το τεχνικό τιμ. Ωστόσο, κάποιος από τους δύο συγκεκριμένους παίκτες πρέπει να μείνει εκτός. Δεξιά θα είναι όπως φαίνεται ο Λέο Μάτος και πάλι. 

Αυτό είναι το ένα ερωτηματικό για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον άξονα. Ο Ίβιτς σκέφτεται να μην ξεκινήσει τον Μπίσεσβαρ που, ναι μεν ήταν ο κορυφαίος κόντρα στον Παναιτωλικό (παρότι έχασε σημαντικές ευκαιρίες), αλλά δεν έχει ανάσες και δεν φημίζεται για τα αμυντικά του καθήκοντα και σε αυτό το ματς θα χρειαστούν πολλοί παίκτες με τρεξίματα και καλές αλληλοκαλύψεις. Ο Σακχόφ και ο Χαρίσης διεκδικούν να πάρουν τη θέση του. Οι υπόλοιποι λογικά θα είναι οι Κάνιας, Τσίμιροτ, στα πλάγια οι Τζάλμα Κάμπος-Γκάρι Ροντρίγκες και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code