ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Μάνταλο η αποστολή για «Καραϊσκάκη»

Ο… μασκοφόρος Πέτρος Μάνταλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός, όπως αναμενόταν, Αλμέιδα (που συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης) και Βάργκας.
Οι εκπλήξεις απουσίαζαν από την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό που ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός προπονητής επέλεξε 22 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Πέτρος Μάνταλος που μετά το κάταγμα στη μύτη προπονείται με μάσκα και έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι Ούγκο Αλμέιδα (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης της ομάδας) και Ρόναλντ Βάργκας (υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο), που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα στη μέση και θλάση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή:
Ανέστης, Μπάρκας (τερματοφύλακες), Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης (αμυντικός), Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος (μέσοι), Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας (επιθετικοί).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code