ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήγε ΟΑΚΑ ο Διαμαντίδης!

Παρέα με τον γιο του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήγε στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκε με… πρώην συμπαίκτες και προπονητές.

Για δώδεκα χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι του. Περνούσε αμέτρητες ώρες δουλειάς για να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Δε ξεχνιούνται, λοιπόν, τόσο εύκολα όλα αυτά… 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αγκαλιά με τον γιο του, πήγε σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκε με πρώην (όσο εύκολο είναι να το λες πλέον) συμπαίκτες και προπονητές. 

Άπαντες τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, έπεσαν να τον «φάνε» και όπως είναι φυσικό το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τις πλάκες να δίνουν και να παίρνουν. 

Λίγη ώρα μετά, ο μεγάλος 3D αποχώρησε κι άφησε τους πράσινους να κάνουν κανονικά την προπόνησή τους. Άλλωστε, σε 10 μέρες αναμένεται να ζήσει φοβερές στιγμές, στο προς τιμήν του φιλικό τουρνουά «Diamonds are forever», όπου η φανέλα με τον αριθμό θα «13» θα αποσυρθεί στον ουρανό του κλειστού. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τρίτης (10:30) προσγειώνεται στην Ελλάδα ο Ντεμέτρις Νίκολς για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Εξάστερο, ενώ ο Κρις Σίνγκλεντον ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως θα φτάσει στην χώρα μας τις προσεχείς ημέρες για να «μπει» κι αυτός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code