ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μακ: «Χάλια ο Ολυμπιακός, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν...»

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Arena»:



-Πώς είναι τα πράγματα στην νέα σου ομάδα;

«Είμαι καλά στην Ζενίτ. Επιτέλους έφερα την οικογένειά μου στην Ρωσία. Δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε  να μεταφέρουμε όλα τα πράγματά μας από την Ελλάδα στην Ρωσία. Άρχισα να καταλαβαίνω και το τι θέλουν ο προπονητής και οι νέοι μου συμπαίκτες. Έβαλα και το πρώτο μου γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος. Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να καθιερωθώ στην 11άδα. Η Ζενίτ είναι πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, αλλά ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δείξω την αξία μου».

-Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη;

«Από τον ΠΑΟΚ μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις διατηρώ. Όλοι ξέρουν ότι αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω από την Γερμανία και να ανοίξω νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, αλλά από την άλλη πλευρά έκανα τους φίλους του ΠΑΟΚ να με συμπαθήσουν γιατί προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω τα πάντα για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια. Όσο για την Θεσσαλονίκη; Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Εγώ και η οικογένειά μου την αγαπάμε».

-Εξακολουθείς να ενημερώνεσαι για τον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά εξακολουθώ να μαθαίνω τα νέα του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρει μέρος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ελπίζω ότι στον ΠΑΟΚ μπορούν να κερδίσουν το… σύστημα και να πετύχουν κάτι στο πρωτάθλημα, πεποίθησή μου που ενισχύεται από το ότι διαισθάνομαι ότι ο Ολυμπιακός είναι χάλια φέτος και δεν έχει την ομάδα που διέθετε την περασμένη σεζόν. Αν οι διαιτητές και όλο το… σύστημα στην Ελλάδα αλλάξουν, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες πιθανότητες στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Δεν μπορώ, όμως, να βγάλω έξω και τον Παναθηναϊκό, που έχει επίσης μία πολύ καλή ομάδα, από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι ότι μου λείπουν πολύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω την γεμάτη με οπαδούς Τούμπα. Για μένα είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω δει έως τώρα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα».

-Πιστεύεις ότι μία μέρα θα ξαναφορέσεις την φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Το εάν θα παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Ποτέ δεν ξέρεις… Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αλλά είτε παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ, είτε όχι, αυτή η ομάδα κατέχει μία πολύ ιδιαίτερη και σημαντική θέση στην καρδιά μου".

-Πότε θα έρθεις στην Θεσσαλονίκη;

«Θα έρθω σίγουρα στην Θεσσαλονίκη για διακοπές. Έχουμε μία πολύ στενή φιλία με μία οικογένεια στην Θεσσαλονίκη, που μας έκανε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας εκεί. Οπότε, θα έρθουμε σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την Ζενίτ;

«Να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω να παίζω. Η Ζενίτ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην Ρωσία και στην Ευρώπη φυσικά. Σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωσότου, οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code