ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα είναι, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και θα καλύψει το κενό που υπάρχει από τα μέσα Ιουλίου, όταν και απομακρύνθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα.


Πρόκειται για τον Σουηδό στόπερ (με καταγωγή από Σερβία) που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης από το 2008 έως το 2010 και σε αυτή τη διετία αγωνίστηκε σε 56 ματς και σημείωσε τέσσερα γκολ (το ένα με την Μπενφίκα στο Europa League). Είχε αποκτηθεί επί Νικολαΐδη και αποτέλεσε παρελθόν επί εποχής Αδαμίδη σε μια περίοδο που ο σύλλογος βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και λύθηκε το συμβόλαιό του ώστε να ανασάνει η ομάδα.

Είναι προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη και για τη συγκεκριμένη περίπτωση έδωσε τη συγκατάθεσή του κι ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον 39χρονο πλέον, Μαϊστόροβιτς.

Είναι μια αιφνιδιαστική επιλογή, αλλά στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ σε αυτήν, αλλά υπάρχουν δύο ακόμη λύσεις που απασχολούν. Ωστόσο, εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα δεν θα δώσει τα χέρια με τον παλαίμαχο αμυντικό, που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2014 και η ΑΪΚ Στοκχόλμης αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Η πρώτη επαφή έγινε πριν από αρκετές εβδομάδες και στιες αρχές της τρέχουσας υπήρξε επικοινωνία των Δημήτρη Μελισσανίδη-Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μαϊστόροβιτς και αυτή η συζήτηση φαίνεται πως έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο, καθώς… μπήκε το νερό στο αυλάκι. Μάλιστα, φημολογείται ότι εντός των επόμενων 24ωρών θα έρθει στην Ελλάδα ο Σουηδός. Αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την ΑΕΚ. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Αλεσάντρο Ντε Μπαρτόλο. Στην ομάδα θα συναντήσει και πάλι τον Βασίλη Δημητριάδη με τον οποίο συνυπήρξε στην πρώτη του θητεία στον σύλλογο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δουλεύει ως ατζέντης ποδοσφαιριστών και μάλιστα μεσολάβησε στη μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό.



Μιλάει άπταιστα τη σερβική γλώσσα, αλλά και πολύ καλά τα αγγλικά, ολλανδικά, νορβηγικά, δανικά και γερμανικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code