ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μιλιβόγεβιτς: "Όταν το ματς διακόπτεται 50 φορές, δύσκολα βρίσκεις ρυθμό"


Οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Γκονσάλο Πασιένσια και Μπράουν Ιντέγε μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ και την ήττα στην "AEL FC Arena" με 1-0. Στεναχώρια και κατήφεια στις τάξεις των Πειραιωτών.

Ο Διεθνής Σέρβος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μίλησε μετά τον αγώνα με τη Λάρισα και την ήττα της ομάδας του με 1-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όταν το παιχνίδι διακόπτεται 50 φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον ρυθμό που θέλεις, έτσι ώστε να δημιουργήσεις το παιχνίδι σου.
Για το ματς με την ΑΕΛ, είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα για εμάς. Η πρώτη μας ήττα, πιστεύω ότι ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα. Ένα διαφορετικό στυλ. Εμείς είμαστε μια ομάδα που χρειαζόμαστε ρυθμό, χρειαζόμαστε ταχύτητα, χρειαζόμαστε ένταση στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να αποδώσουμε. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, θα ήθελα να σχολιάσω πως όταν το παιχνίδι διακόπτεται 50 φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον ρυθμό που θέλεις, έτσι ώστε να δημιουργήσεις το παιχνίδι σου. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι για εμάς. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Κοιτάμε μπροστά, είναι μόλις η τρίτη αγωνιστική για εμάς, το πρωτάθλημα είναι στην αρχή ακόμα και έχουμε πολύ χρόνο για να διορθώσουμε την κατάσταση".
Έχουν έρθει πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Ο χρόνος θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του;
"Δεν νομίζω γιατί στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Βέροια, δείξαμε πως έχουμε βρει την ποιότητα μας και πως είμαστε μια ομάδα δεμένη και έτοιμη. Ίσως δείξαμε πως στα τελευταία παιχνίδια είχαμε κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει στο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όμως το κυριότερο είναι πως έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά και να δουλέψουμε, για να παίξουμε πολύ καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα".
Για τα ματς που ακολουθούν με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ:
"Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να μένουμε σε μία ήττα, που συνέβη σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Αυτά τα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κίνητρο για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε δύο καλά παιχνίδια. Φυσικά και έχω πίστη και αυτοπεποίθηση, πιστεύω στην ομάδα. Μετά από αυτά τα ματς, θα έχουμε ένα μεγάλο διάλειμμα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε, μέχρι τότε όμως πιστεύω ότι θα τα έχουμε πάει πολύ καλά".

Γκονσάλο Πασιένσια:

-Το σχόλιό του για το παιχνίδι: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πλευράς μας, ειδικά όσον αφορά το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κοιτάξουμε μπροστά, από μας εξαρτώνται όλα".
-Η γνώμη του για το πρωτάθλημα: "Είναι αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες κλείνονται όταν παίζουν με μας. Είναι και λογικό αφού εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Μας δυσκολεύουν αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας".
-Για τον ανταγωνισμό στην επίθεση με τους Καρντόσο και Ιντέγε: "Είμαι ένας ακόμα παίκτης κι εγώ και περιμένω την ευκαιρία, όπως την πήρα και σήμερα. Δουλεύω για την ομάδα, είμαι εδώ για να βοηθήσω. Είναι και οι δύο τους σπουδαίοι επιθετικοί".
-Για το αν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός ν' αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΛ και να συγκεντρωθεί άμεσα στο ευρωπαϊκό ματς με τον ΑΠΟΕΛ: "Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Μετά από μια ήττα έχεις λίγο χρόνο να σκεφτείς και να στεναχωρεθείς. Πρέπει αντιθέτως να δείξεις στο επόμενο ματς τι μπορείς να κάνεις και να παλέψεις για μια νίκη".

Μπράουν Ιντέγε:

Για την ήττα στη Λάρισα: "Δύσκολο να εξηγήσω τι δεν πήγε καλά, πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Εμείς να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να επικεντρωθούμε στον ΑΠΟΕΛ γιατί είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς".
Για τη συνεργασία του με τον Καρντόσο που δεν απέδωσε: "Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε από την αρχή μαζί με τον Όσκαρ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην προπόνηση, ώστε να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου για να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλύτερα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code