ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην πρώτη πενηντάδα των 100 καλύτερων του ΝΒΑ ο Γιάννης !

Ο 22χρονος πόιντ φόργουορντ δεν έχει σταματήσει να βελτιώνει το παιχνίδι του από τότε που μπήκε στο ΝΒΑ και οι προοπτικές εξέλιξής του εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν.
Μάλιστα, ο νέος ρόλος του στη θέση του playmaker ενδέχεται να είναι μια κίνηση που θα εκτοξεύσει τα προσωπικά του στατιστικά βοηθώντας παράλληλα σημαντικά την ομάδα του.

Ο Γιάννης ήταν πέρυσι 100ος στην σχετική λίστα με τους κορυφαίους του ΝΒΑ. Φέτος η άνοδός που σημείωσε ήταν αλματώδης και βρέθηκε πολύ ψηλότερα, στη θέση 48!

Διαβάστε τι έγραψαν οι υπεύθυνοι που αξιολόγησαν την θέση του Έλληνα παίχτη.

«Ο Αντετοκούνμπο βελτίωσε το παιχνίδι του στην τρίτη του χρονιά στο ΝΒΑ, ειδικά μετά τη διακοπή για το All Star Weekend. Με τους απογοητευτικούς Bucks να κατευθύνονται προς την λοταρία, ο Αντετοκούνμπο (16.9 πόντοι, 7.7 ριμπάουντ, 4.3 ασσίστ ανά παιχνίδι) βγήκε μπροστά στον νέο ρόλο του point guard και ανέβασε θεαματικά τους αριθμούς του, την ώρα που πρόσεχε ιδιαίτερα τον αριθμό των λαθών του. Τα ατομικά του κατορθώματα, ήταν εντυπωσιακά. Ο 21χρονος παίκτης είχε 19/9/7 μετά τη διακοπή για το All Star Game, τρομερούς αριθμούς που φέρνουν στο μυαλό κορυφαίους παίκτες όπως ο LeBron James και ο Russell Westbrook. Ήταν ένα άγουρο ταλέντο όταν έγινε draft το 2013, όμως έδειξε βελτίωση στο pick-and-roll και πέτυχε πόντους στον αιφνιδιασμό λες και ήταν βετεράνος. Αν και ήταν γενναία η απόφαση και κάπως ανορθόδοξη η απόφαση να μπει στη θέση του άσου, είχε νόημα, επειδή εκεί είχε την ευκαιρία να επιτεθεί. Δευτερευόντως, αυτή η κίνηση τον βοήθησε να καλύψει την ελάχιστη βελτίωση που έδειξε στο περιφερειακό σουτ. Οι Bucks, στο μεταξύ, ήταν καλύτεροι στην άμυνα, όταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο! Όπως κι αν έχει, το τεράστιο βήμα που έκανε προς τα εμπρός ως play maker, φαίνεται να είναι ένα κρίσιμο επίτευγμα στο δρόμο για την κορυφή. Φέτος, θα έχει περισσότερο ενθουσιασμό».

Είναι δεδομένο πως για την ηλικία του τα σχόλια είναι σχεδόν εγκωμιαστικά και φαίνεται πως οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες. Μένει μόνο να βελτιώσει το μακρινό του σουτ που αποτελεί αδυναμία του κατά τα’ άλλα ολοκληρωμένου και πολυδιάστατου παιχνιδιού του. Και τότε γιατί όχι, του χρόνου τέτοια εποχή το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη 25άδα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code