ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Είναι mission impossible»

Επιθετικά κι όπου βγει.
Η Ντιναμό Τιφλίδας θα ρισκάρει από το ξεκίνημα της ρεβάνς (25/08, 21:00) με τον ΠΑΟΚ για τα play off του Europa League, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητής της.

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να μπει δυναμικά στο ματς της Τούμπας και πως στόχος είναι να σημειώσει τρία γκολ, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς μετά το 0-3 του ΠΑΟΚ στη Γεωργία: «Το 0-3 είναι πάρα πολύ δύσκολο για μας και πάρα πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Εμείς όμως ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα το δείξουμε αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ».

-το ποια ομάδα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη, αυτή που αντιμετώπισε πέρυσι ή φέτος: «Δύσκολη ερώτηση αλλά ακόμα και από πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα και έχασε μόνο τον Μακ και τον Λούκας. Νομίζω όμως ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ χτίζει μια πολύ καλή ομάδα».

-το αν η Ντιναμό θα παίξει επιθετικά από την αρχή: «Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ για να πάει το ματς στην παράταση, αλλά πρέπει να παίξουμε και έξυπνα στην άμυνα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες και μπορεί να βγαίνει πολύ επικίνδυνα στην επίθεση».

-τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν: «Έχει κι άλλους καλούς παίκτες εκτός από τον Ροντρίγκες, για τον οποίο μίλησε ο Αλβάρο, όπως ο Τζάλμα Κάμπος, ο Μπίσεσβαρ, ο Ζάιρο που είναι πολύ δυναμικοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Γεωργία, αλλά όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος και έβαλε και δύο γκολ».

-τις πιθανότητες πρόκρισης της Ντινάμο: «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο… αλλά αυτό το ματς είναι mission impossible».


Ο Μιγκέλ Αλβάρο εκπροσώπησε τους παίκτης της Ντιναμό και από την πλευρά του τόνισε:

Για την κατάσταση μετά το 0-3 είπε: «Το 0-3 είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε δυο γκολ από δυο κόρνερ και δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά το ποδόσφαιρο είναι γκολ οπότε αύριο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Για το πώς θα αγωνιστεί η Ντιναμό ανέφερε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει όμως να προσέξουμε και τον ΠΑΟΚ στις αντεπιθέσεις γιατί αν βάλει ένα γκολ το παιχνίδι τελείωσε».

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ροντρίγκες και άλλους που δεν θυμάμαι. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σαν ομάδα. Φαίνεται και από το ότι κέρδισαν με δύο γκολ, από δύο κόρνερ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code