ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πετράκης: «Να μην νομίζουμε ότι γίναμε Μπαρτσελόνα»

Την απειρία του και συνάμα την ποιότητα της Άλκμααρ πλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον επαναληπτικό με τους Ολλανδούς, ο τεχνικός των Ηπειρωτών υποστήριξε πως δεν πρέπει λόγω της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας να πάρουν αέρα τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του, ούτε να νομίζουν πως έγινε Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά

«Θέλω να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο και ταυτόχρονα πολύ όμορφο ταξίδι για εμάς και την ομάδα που σταματάει σήμερα, νομίζω όμως με πολύ αξιοπρέπεια και ίσως με λίγη δόση στεναχώριας γιατί παρόλο που είχαμε έναν αντίπαλο απέναντί μας, δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το σημερινό παιχνίδι.

Πληρώσαμε την απειρία μας και την ποιότητα του αντιπάλου στην επίθεση και την ταχύτητα. Αυτό, όμως, τώρα δε γυρίζει πίσω. Οι παίκτες μου έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο, ο οποίος ήταν δίπλα μας σε κάθε στιγμή.

Η πορεία αυτή και η εικόνα που είχαμε, πρέπει να είναι η αρχή για την καινούργια προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας και στο πρωτάθλημα να μας δώσει κίνητρο και ενέργεια. Δεν γίναμε ακόμα σπουδαία ομάδα, θέλουμε πολύ δρόμο, πρέπει να είμαστε μετρημένοι και ταπεινοί για να αναδεικνύουμε την ικανότητα που έχουμε σαν ομάδα. Καλή συνέχεια στην Άλκμααρ στη συνέχεια της στη διοργάνωση», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το πόσο θα ωφελήσει στο πρωτάθλημα το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΣ: «Όλα τα πράγματα για εμένα, το πόσο τα αξιοποιείς ή όχι έχει να κάνει με το πώς τα διαχειρίζεσαι. Δείξαμε ότι σαν ομάδα μπορούμε και αυτό πρέπει να μπει σαν ένα επιπλέον κίνητρο και όχι να νομίζουμε ότι γίναμε η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κάθε μέρα, να βάζουμε λιθαράκια. Είχαμε μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη».

Για τη δεξιά πλευρά της Άλκμααρ, αν ήταν πολύ καλή ή αν είχε πρόβλημα το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΣ: «Ήταν θέμα συγκυριών. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε είχαν να κάνουν με τη συγκυρία, χάσαμε τη μπάλα εύκολα εκεί που δεν έπρεπε. Μέσα από τα λάθη αναδεικνύεται η αξία του αντιπάλου. Όταν είχαν τις προϋποθέσεις έκαναν σπουδαία πράγματα σαν ομάδα».

Για το πρόωρο ξεκίνημα της προετοιμασίας και αν φοβάται μήπως σκάσει η ομάδα: «Νομίζω όχι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση δύο εβδομάδες πριν το πρωτάθλημα και είναι στο χέρι μας να τη διατηρήσουμε».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε τον Κόντε στο αρχικό σχήμα: «Η επιλογή για το ποιοι θα παίζουν είναι θέμα της δικιάς μας ομάδας αλλά και του αντιπάλου. Σήμερα παίξαμε λίγο διαφορετικά στην επίθεση. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν η κατάλληλη επιλογή βάσει της τακτικής που επιλέξαμε και αυτό φάνηκε από το γκολ».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Προσπαθούμε να πάρουμε κάποιον παίκτη, θα δούμε. Με αυτή την προσθήκη θα κλείσει το ρόστερ».

Για το αν θα παίξει η ομάδα κάποιο φιλικό τις επόμενες ημέρες: «Προσπαθούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στις 13 του μήνα αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει αντίπαλο».

Για την αλλαγή του Τζημόπουλου: «Είχε κάποια ενόχληση στον προσαγωγό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code