ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ για… πλάκα!

Πέτα ψηλά «δικέφαλε»! Ο ΠΑΟΚ ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα (2-0), πήρε την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, όπου θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, και δείχνει ικανός για σπουδαία πράγματα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα!


Το ματς



Αν η Ντιναμό είχε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ο Γκάρι Ροντρίγκες φρόντισε να τις εκμηδενίσει εξ’ αρχής! Ο 25χρονος εξτρέμ άφησε πίσω του δύο αντιπάλους, έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Φακούντο Περέιρα και με σουτάρα μέσα από την περιοχή, έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο οι Γεωργιανοί θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, εάν ο διαιτητής είχε δείξει την άσπρη βούλα σε σπρώξιμο του Λέοβατς στον Παπουνασβίλι στο 12’.



Οι παίκτες του «δικέφαλου του βορρά» αναπτύσσονταν ωραία από τα πλάγια αλλά τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. Ο ρυθμός του ματς έπεσε και όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελειώσει με τον ΠΑΟΚ να έχει προβάδισμα ενός γκολ, ωστόσο στο 44’ ο Λέχνερ υπέδειξε πέναλτι σε πτώση του Ροντρίγκες σε μαρκάρισμα του Ρενέ Σάντος. Βέβαια, παράβαση δεν υπήρξε καθώς ο ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του βορρά» έπεσε μόνος του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζάλμα Κάμπος αλλά ο Σκρίμπε έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο, από την εκτέλεση αυτού, ο Τζαβέλλας στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έγραψε το 2-0.



Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και να ψάχνει και τρίτο γκολ ωστόσο ο Σκρίμπε δεν κατάφερε να το πετύχει, αφού τόσο ο Τζαλμά Κάμπος (50’), όσο και ο Φακούντο Περέιρα (55’) νικήθηκαν από τον πορτιέρε τον Γεωργιανών. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, λόγω των διαδοχικών αλλαγών των δύο τεχνικών και το τελευταίο μισάωρο πέρασε αναίμακτα, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τον «δικέφαλο του βορρά» να προκρίνεται στους ομίλους του Europa League με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.



ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο (76’ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65’ Κίτσιου), Κάνιας, Σάχοφ (57’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Περέιρα.

Ντιναμό Τιφλίδας (Γιουράι Γιάμπαρεκ): Σκρίμπε, Λομπζάνιτζε, Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Ντβαλισβίλι (77’ Μικελτάτζε), Κιτεϊσβίλι (62’ Τσαντουρισβίλι), Παρουνασβίλι, Τσιντσάτζε (75’ Βέλεφ), Μίκελ Αλβάρο, Σπίτσιτς, Παπουνασβίλι.

Διαιτητής: Χάραλντ Λέχνερ (Αυστρία).

Γήπεδο: Toύμπα

Γιώργος Τσανάκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code