ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός… Φορτουνιασμένος

Με ενθαρρυντικά συμπεράσματα -τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο- ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού.


Διαθέτοντας έπειτα από καιρό έναν ορεξάτο Φορτούνη και βλέποντας τον Πάρντο να επιστρέφει με γκολ στην ενδεκάδα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 3-1 του Άρη στο φιλικό που έγινε στο «Καραϊσκάκη».

Έπειτα από 39 λεπτά όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν κλείσει αποτελεσματικά τους διαδρόμους προς την εστία τους, ο Κολομβιανός επισφράγισε την καλή εμφάνισή του, ανοίγοντας το σκορ. Έδωσε, έτσι, τη σκυτάλη στον Φορτούνη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών με πέναλτι στο 43’ και ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους στο επόμενο λεπτό με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπέντο έκανε αρκετές αλλαγές, με συνέπεια να χαθεί η ομοιογένεια του Ολυμπιακού και ο ρυθμός του παιχνιδιού. Κάτι που κατάφερε εν τέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, μειώνοντας στο 78’ με πλασέ του Ίλιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης, Ιντέγε

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code