ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε!

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν επίσημα τα ξημερώματα του Σαββάτου με την Τελετή Έναρξης στο επιβλητικό στάδιο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο.


Ως είθισται στο σόου που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη, οι διοργανωτές επικεντρώθηκαν στο να αναδείξουν προς τα έξω την ιστορία της «χώρας του καφέ». Κεντρικό μήνυμα ήταν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε στο επιβλητικό γήπεδο ξεσηκώθηκε με την είσοδο της Βραζιλιάνας καλλονής και πασίγνωστου μοντέλου, Ζιζέλ.
Η είσοδος των ομάδων ήταν επίσης ένα ξεχωριστό γεγονός της Τελετής, με την Σοφία Μπεκατώρου να μπαίνει πρώτη με την ελληνική σημαία και να ακολουθούν τα υπόλοιπα μέλη της «γαλανόλευκης». Το μεγάλο χειροκρότημα, πάντως, έλαβε η ολυμπιακή ομάδα των προσφύγων.
Το ερώτημα για τον τελευταίο λαμπαδηδρόμο απαντήθηκε τα ξημερώματα. Δεν ήταν ούτε ο Πελέ (αυτό βέβαια ήταν γνωστό από το πρωί της Παρασκευής), ούτε ο Κερτέν, αλλά ο Βαλντερέι Λίμα.
Ο άνθρωπος που άναψε τη Δάδα έγινε γνωστός στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, όταν ένας Ιρλανδός θεατής μπήκε στην πορεία του και τον έβγαλε εκτός δρόμου λίγο πριν τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει το χρυσό μετάλλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code