ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπάρχει περίπτωση Σακό στην ΑΕΚ ;

Ομάδα για να δανείσει τον Σακό θέλει να βρει η Λίβερπουλ, αφού ο Γάλλος αμυντικός έχει μείνει πίσω σε αγωνιστική φόρμα και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει.
Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική μορφή της «telegraph», οι «ρεντς» και ο Κλοπ βλέπουν πως μετά την τιμωρία του για ντόπινγκ, αλλά και την εσωτερική ποινή, που του στέρησε την συμμετοχή στα φιλικά στην Αμερική, έχει μείνει αρκετά πίσω. Έτσι, θέλουν να τον παραχωρήσουν, να πάρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα και να επιστρέψει έτοιμος να προσφέρει, είτε τον Γενάρη, είτε την νέα σεζόν.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα ο παίκτης που αναζητεί η Ένωση θα πρέπει να είναι μεγάλης εμπειρίας . Ο Σακό αυτή την στιγμή φαντάζει ιδανική περίπτωση και οικονομικά καλή από την στιγμή που η ΑΕΚ έχει αποκτήσει και ένα σημαντικό ποσό περίπου ύψους 2 εκατομμυρίων ύστερα από την μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα. Όλα αυτά είναι απλά υποθέσεις μένει να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή η οποία σίγουρα θα είναι πολύ σημαντική .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code