ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διευθυντής Μπρόντμπι: «Απορώ πώς θα πάει στα ντουζ με τους μαύρους συμπαίκτες του ο Μπεργκ»!

Σκληρά λόγια για τον Μάρκους Μπεργκ από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ.«Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», τόνισε για το περιστατικό με τον Φίρι.


Δηλώσεις που… βάζουν λάδι στη φωτιά έκανε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, αναφερόμενος στο περιστατικό του Μάρκους Μπεργκ με τον Φίρι.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία στηρίζει απόλυτα τον Σουηδό επιθετικό, η τοποθέτηση του Μπεχ έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα, πριν τη ρεβάνς του 3-0 της Λεωφόρου, για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά, ο Τρόελς Μπεχ δήλωσε στην bt.dk:

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην το συνεχίσουμε, γιατί στόχος μας είναι να παίρνουμε εκδίκηση στο γήπεδο. Αυτό σκεφτόμαστε.

Όταν, όμως, αναφερόμαστε σε ένα περιστατικό που έχουν κάνει (σ.σ. εννοεί στον Παναθηναϊκό) δεν συμβαίνει για να φτιάξουμε εχθρικό κλίμα. Δεν βλέπω, εξάλλου, πώς μπορεί να συμβεί αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να τονίσω πως στηρίζουμε τους παίκτες μας όταν αντιμετωπίζουν μία κακή συμπεριφορά. Σε τέτοια περίπτωση, δεν το αφήνουμε να περάσει έτσι.

Μετά από όσα συνέβησαν απορώ πώς θα πάει στο ντουζ με τους μαύρους συμπαίκτες του ο Μάρκους Μπεργκ»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code