ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανέστης: «Ήμασταν άτυχοι»

Η τύχη δεν ήταν σύμμαχος της ΑΕΚ στην προσπάθεια να αποκλείσει τη Σεντ Ετιέν, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης μετά την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ.


«Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση το χειροκρότημα κόσμου, το χρειαζόμασταν και τα δώσαμε όλα για την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και σχεδόν στην πρώτη φάση του αγώνα η Σεντ Ετιέν πέτυχε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ και ήμασταν άτυχοι», δήλωσε ο γκολκίπερ της «Ένωσης».

Σχολιάζοντας τη μεγάλη ευκαιρία του Έλντερ Μπαρμπόσα, είπε: «Δε λέω ότι ήταν φάση-κλειδί. Δεν ήρθε το γκολ εκεί με τον Μπαρμπόσα, αλλά είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και τώρα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Όσο για το πώς μπορεί να επηρεάσει η έκβαση αυτή την ΑΕΚ, τόνισε: «Ο αποκλεισμός μας αφήνει μία πικρία και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους στόχους που έχουμε θέσει».

Τέλος, αναφερόμενος στη δική του βελτίωση δήλωσε: «Νιώθω πιο δυνατός, δουλεύω από την πρώτη ημέρα στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματά μου για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code