ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρόντμπι από άλλον… πλανήτη, έριξε επτάρα!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε 3-0 στο πρώτο ματς τη Μπρόντμπι, ωστόσο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη ρεβάνς, καθώς οι Δανοί διέλυσαν σήμερα την Αάρχους –έπαιζε με 10 από το 15’- με 7-0.


Αν ο Παναθηναϊκός θεωρήσει πως έχει περάσει την Μπρόντμπι από το πρώτο ματς, τότε μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως. Και αυτό διότι οι Δανοί διέλυσαν σήμερα την Αάρχους -που έπαιζε από το 15ο λεπτό με δέκα παίκτες- με 7-0 εκτός έδρας, δείχνοντας ότι μπροστά είναι… φωτιά και ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για να κάνει «ζημιές».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Αάρχους καθώς είδε μόλις στο 15ο λεπτό τον αριστερό της μπακ, Γιαμαλντίν Κοτζανιγιασόφ, να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και έγιναν… έρμαιο στις άγριες διαθέσεις των φιλοξενούμενων. Ο Βίλτσεκ άνοιξε το σκορ για τη Μπρόντμπι στο 24’ και ένα τέταρτο αργότερα, ο Μπάκμαν έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Χουλσάγκερ στο 41’ έκανε το 3-0 ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Μουχτάρ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.



Ο Πούκι δεν θα μπορούσε να λείψει από το… πάρτι της ομάδας του και πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στέλνοντας στο 47’ τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Τα πέντε γκολ φαίνεται πως δεν έφθαναν στους «αγριεμένους» παίκτες της Μπρόντμπι που σκόραραν δύο ακόμη (63’ και 69’), με τον Χουλσάγκερ να είναι ο δράστης και να σημειώνει χατ-τρικ.

Έτσι έπαιξε η Μπρόντμπι (4-3-1-2)

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Λάρσον, Χέρμανσον, Ρόκερ, Κρονέ, Νόργκααρντ, Πίρι, Χουλσάγκερ, Μουχτάρ, Πούκι, Βίλτσεκ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code