ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τόσα έρχεται ο Καρντόσο στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά απομένουν ουσιαστικά ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό, καθώς ήρθαν σε οριστική συμφωνία την Τρίτη οι δύο πλευρές.
Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τον έμπειρο φορ στην Αθήνα εντός της ημέρας (που είναι με τη βαλίτσα στο χέρι) ώστε να γίνουν οι απαραίτητες και καθιερωμένες διαδικασίες για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αυτό θα είναι διετούς διάρκειας, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο» με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμύρια ευρώ. Η βελτιωμένη προσφορά που έκαναν οι Πειραιώτες χθες (30/08) οδήγησαν τον Παραγουανό φορ να πει το «ναι» και ενώ έριξε κι αυτός τις αρχικές του απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός έδινε 1,5 εκατομμύριο αρχικά και ο παίκτης ζητούσε 2,5 εκατομμύρια. Συνεπώς με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Παράλληλα, έχει δώσει τη συγκατάθεσή της κι η Τρανζοσπόρ για να φύγει ο παίκτης και εξάλλου είχε φάνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Καρντόσο, βλέποντας ότι δεν θέλει να παραμείνει στον σύλλογο. Αυτό που δεν δείχνει ξεκάθαρο, είναι αν θα πάρει κάποια χρήματα η τουρκική ομάδα και ενώ είχε ακουστεί αρχικά ότι θα τον παραχωρήσει με 1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Πάντως, για να είναι καλυμμένος ο Ολυμπιακός για παν ενδεχόμενο, καθώς πρόκειται για την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, έχει stand by και τον Βραζιλιάνο Τζο (πρώην της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον) για την περίπτωση που σημειωθεί κάποιο απρόοπτο. Επίσης, δεν έχουν κλείσει την πόρτα στον Νιλμάρ, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Τζόρνταν Αγιού (έστω και ως δανεικός), αν στραβώσει κάτι με τους άλλους παίκτες, δεν είναι πολλές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code